Informații de contact

Dacă ai nevoie de informații suplimentare ești in locul potrivit. Facem eforturi constante pentru a-ți oferi servicii de calitate, de aceea părerea ta este deosebit de importantă pentru noi.

icon_widget_image Luni-Sâmbătă: 07:00 - 18:00 icon_widget_image Termica, DN10 nr. 271, Sita Buzăului 527155 +40 766 495 453 sales.manager@fereastratermica.ro
  /  Bluevolution HST   /  Noul sistem Bluevolution HST. Culisante cu ridicare
Noutati Fereastra Termica

Noul sistem Bluevolution HST. Culisante cu ridicare

Noul sistem evolutiv de uși glisante EvolutionDrive: HST își celebrează avanpremiera.

În conformitate cu cerințele pieței de protecție termică eficientă cu suprafețe vitrate mari, elemente de dimensiuni generoase și soluții fără bariere, Salamander a dezvoltat noua ușă de ridicare și glisante. Noul model se bazează pe caracteristicile de performanță ale sistemului Brügmann bluEvolution: 82, completând astfel gama de sisteme cu o adâncime de construcție de 82 mm.

Lățimi mici caracterizează construcția cu 5 camere, precum și caracteristici excelente de izolare termică și producție eficientă. Suprafețele de etanșare optimizate, în special în zona centrală, contribuie la reducerea punților termice de construcție.

Pe lângă producția eficientă și asamblarea simplă și intuitivă, acest design inteligent oferă un alt avantaj: ușa glisantă a liftului este compatibilă cu toate sistemele obișnuite de prag și toate variantele acestora, inclusiv colaje înalte și joase, praguri fără bariere dar și variante de cutii culisante pt. greutăți diferite.

Pentru a îndeplini cerințele pentru elemente de dimensiuni generoase, s-a pus un accent deosebit pe stabilitatea optimă în construcție. Un concept de consolidare treptată formează baza acestei soluții provocatoare, dar rentabile. Construcția echilibrată static permite, de asemenea, opțiuni de vitrare cu o grosime de până la 52 mm.

Nicio dorință nu rămâne neîmplinită în ceea ce privește designul. Stratificarea foliei de înaltă calitate este posibilă în numeroase culori și decoruri standard, dar și în culori individuale RAL, pentru a completa perfect fiecare stil arhitectural individual. Într-o etapă ulterioară, gama va fi oferită cu panouri frontale din aluminiu.

Fereastra Termica
Distribuie
Call Now Button