Informații de contact

Dacă ai nevoie de informații suplimentare ești in locul potrivit. Facem eforturi constante pentru a-ți oferi servicii de calitate, de aceea părerea ta este deosebit de importantă pentru noi.

icon_widget_image Luni-Sâmbătă: 07:00 - 18:00 icon_widget_image Termica, DN10 nr. 271, Sita Buzăului 527155 +40 766 495 453 sales.manager@fereastratermica.ro
  /  Greta Salamander   /  Greta® – o soluție eficientă și sustenabilă
Noutati Fereastra Termica

Greta® – o soluție eficientă și sustenabilă

Pentru noi, fereastra este mai mult decât un produs pur tehnic. Ea face legătura între spațiul exterior și interior al unei clădiri și/sau locuințe. De aceea, prin caracteristicile sale, o fereastră poate determina calitatea spațiului în care este situată. Cu ajutorul sistemelor de ferestre, Salamander dezvoltă în mod continuu noi și noi sisteme ce permit o configurare optimă a spațiului de locuit.

Sistemul Greta®️ - O fereastră cu personalitate

Greta®️ este un sistem premium în care tehnologia se îmbină armonios cu eleganța. Greta®️ îmbină avantajele profilelor de ferestre PVC cu performanțele ecologice. Astfel, acest sistem de profile este bazat pe principii 100% ecologice. PVC-ul folosit provine doar din ferestre vechi și resturi de producție. Sistemul oferă și valori excelente de izolare la nivelul casei. Stilul este minimalist, clar și atractiv. Aspectul este natural, cu garnitură gri. Design-ul per total este atemporal și este potrivit oricărui tip de arhitectură.

GRI DESCHIS
greta-2
GRI GRANIT*
greta-3
GRI OLIV*
Un sistem sustenabil pentru ferestre

De la producție până la reciclare, realMaterial Greta®️ parcurge un circuit închis. PVC-ul poate fi prelucrat cu consum mic de energie și, prin urmare, este ideal pentru revalorificare: ferestrele din material plastic pot fi prelucrate complet fără substanțe nocive și extrudate în profile noi.

Sustenabilitatea înseamnă utilizarea în mod responsabil a materiilor prime și a energiei. Pentru producerea sistemelor noastre de profile nu se taie copaci. Renunțăm la utilizarea ca materie prima a lemnului, care se regenerează încet, și folosim în schimb PVC reciclat: acest material plastic poate fi revalorificat complet de până la șapte ori. Astfel, economisim resurse și contribuim la menținerea curată a oceanelor.

Distribuie
Call Now Button