Informații de contact

Dacă ai nevoie de informații suplimentare ești in locul potrivit. Facem eforturi constante pentru a-ți oferi servicii de calitate, de aceea părerea ta este deosebit de importantă pentru noi.

icon_widget_image Luni-Sâmbătă: 07:00 - 18:00 icon_widget_image Termica, DN10 nr. 271, Sita Buzăului 527155 +40 766 495 453 sales.manager@fereastratermica.ro
Image Alt
Termica

TERMICA SWISSPACER

Termica

SWISSPACER reprezintă o baghetă-distanțier optimizată din punct de vedere termic, grație execuției dintr-un material plastic de tip compozit, caracterizat prin performanțe ridicate de izolare.

Bagheta distanțier este utilizată în instalarea ferestrelor cu geam termopan. Scopul este de a menține un spațiu constant între geamurile termopan și cadrul ferestrei, ceea ce permite o circulație adecvată a aerului și evită condensarea sau formarea mucegaiului între geamuri. De asemenea, bagheta distanțier ajută la izolarea termică și acustică a ferestrei.

Doar prin alegerea baghetei SWISSPACER se pot modifica substanțial performanțele pachetului de sticlă și implicit ale ferestrei.

Call Now Button