Informații de contact

Dacă ai nevoie de informații suplimentare ești in locul potrivit. Facem eforturi constante pentru a-ți oferi servicii de calitate, de aceea părerea ta este deosebit de importantă pentru noi.

icon_widget_image Luni-Sâmbătă: 07:00 - 18:00 icon_widget_image Termica, DN10 nr. 271, Sita Buzăului 527155 +40 766 495 453 sales.manager@fereastratermica.ro
Image Alt
Termica

PLASE DE INSECTE

Termica

Plasele sunt un accesoriu important pentru ferestre și uși și reprezintă o necesitate pentru nopți liniștite pe perioada anotimpurilor calde. Grație design-ului, plasele se integrează perfect în profilul ferestrei, fără a modifica aspectul fațadei.

În principal, plasele au un scop practic: împiedicarea pătrunderii insectelor în locuință. Întreținerea simplă și adaptabilitatea la configurația de instalare permit schimbul permanent de aer între interior și mediul înconjurător, de asemenea permit o bună vizibilitate către exterior.

Poți opta între sistemul integrat în rulou, sistemul aplicat pe fereastră sau ușă ori tip plisse, cu deschidere culisantă.

Când vine vorba de utilitate, facem tot posibilul pentru confortul dumneavoastră. Avantajele oferite de plasele contra insectelor sunt:

  • Prevenirea accesului insectelor: previne accesul insectelor în interior, ceea ce poate fi important pentru a evita problemele de sănătate și de siguranță asociate cu prezența lor, cum ar fi alergiile, înțepăturile sau răspândirea bolilor.
  • Păstrarea aerului proaspăt: permite circulația aerul, ceea ce poate ajuta la menținerea unei temperaturi confortabile și a unui nivel adecvat de umiditate în interior.
  • Ușurință în utilizare: plasele sunt ușor instalate și utilizate, oferind acces ușor la fereastră pentru ventilație și aerisire.

Este important alegerea unei plase de insecte de calitate și instalarea corectă pentru a obține cele mai bune rezultate.
Pe lângă clasicul alb, se pot alege următoarele culori:

Call Now Button