Informații de contact

Dacă ai nevoie de informații suplimentare ești in locul potrivit. Facem eforturi constante pentru a-ți oferi servicii de calitate, de aceea părerea ta este deosebit de importantă pentru noi.

icon_widget_image Luni-Sâmbătă: 07:00 - 18:00 icon_widget_image Termica, DN10 nr. 271, Sita Buzăului 527155 +40 766 495 453 sales.manager@fereastratermica.ro
Image Alt
Termica

GEAM TERMOIZOLANT

Termica

Alegerea pachetului de sticlă potrivită este prioritară având în vedere că geamul reprezintă 90% din suprafața ferestrei și influențează proprietățile de izolare termică și fonică ale acesteia.

Geamul cu două foi de sticlă

Porțiunea de geam este formată din două foi de sticlă, a căror grosime care variază între 28 mm și 36 mm. Alegerea unui geam termoizolator cu două foi de sticlă este o opțiune standard pentru ferestre și uși. Între spațiul dintre sticle există un distanțier (compus din warmedge sau aluminiu) cu ajutorul căruia proprietățile de izolație fonică și termică vor fi mai ridicate.

Protecție solară & economie la facturi

a. Sticla LowE 

În sezonul rece, ajută la reducerea pierderilor de căldură și are propietăți ridicate de transmisie a luminii. Scopul Sticlei LowE este de a crește confortul din interior, reducând în același timp din costuri.

GEAM TERMOIZOLANT (1)

b. Sticla 4Seasons 

Sticla 4Seasons combină avantajele sticlei LowE cu cele ale unei sticle reflexive.
În sezonul cald, te protejează de efectul de seră pentru a te bucura de o temperatură ideală, de un mediu plăcut și luminos, iar costurile de răcire sunt reduse. În sezonul rece, datorită calităților de izolație termică, efectele scăderilor de temperatură sunt diminuate, astfel te bucuri de un mediu călduros și confortabil, iar cheltuielile pentru încălzire sunt reduse semnificativ. Alegerea unei tâmplării termoizolante compusă din sticlă 4Seasons asigură confort termic în toate anotimpurile, indiferent de schimbările vremii, și favorizează aportul de lumină naturală.

GEAM TERMOIZOLANT (2)

Geamul cu trei foi de sticlă (tripan)

Geamul tripan reprezintă acel geam care are 3 foi de sticlă, a căror grosime care variază între 44 mm și 52 mm, despărțite de bagheta-dispanțier Termica PLUS/SWISSPACER optimizată din punct de vedere termic, grație execuției dintr-un material plastic de tip compozit, caracterizat prin performanțe ridicate de izolare.
Așadar, cu cât pachetul de sticlă este mai gros (cu cât are mai multe foi de sticlă), cu atât performanțele de izolare termică și fonică cresc, ținând cont bineînțeles și de tipul de sticlă ales.
Pentru pachetul tripan se pot alege atât sticla LowE, cât și sticla 4Seasons în același pachet. Alte variante sunt 2 sticle LowE (interior-exterior), doar o sticlă LowE sau 4Seasons.

GEAM TERMOIZOLANT (3)

Tipuri de sticlă:

Sticlă standard

Sticlă perfect transparentă, asigură vizibilitate foarte bună, transmisie ridicată a luminii naturale și este eficientă energetic.

Sticlă antifonică

Sticlă perfect transparentă, asigură vizibilitate foarte bună, transmisie ridicată a luminii naturale și este eficientă energetic.

Sticlă antiefracție

Sticlă laminată cu performanțe ridicare antiefracție și care reduce riscul de accidente (în cazul spargerii, cioburile nu se desprind).

Sticlă cu rezistență la foc

Realizată din foi de sticlă securizată, între care se află un hidrogel incolor.

Call Now Button