Informații de contact

Dacă ai nevoie de informații suplimentare ești in locul potrivit. Facem eforturi constante pentru a-ți oferi servicii de calitate, de aceea părerea ta este deosebit de importantă pentru noi.

icon_widget_image Luni-Sâmbătă: 07:00 - 18:00 icon_widget_image Termica, DN10 nr. 271, Sita Buzăului 527155 +40 766 495 453 sales.manager@fereastratermica.ro

Montaj tâmplărie PVC

Tâmplăria PVC este folosită de cei mai mulți constructori datorită beneficiilor pe care le are: excelent izolator termic și fonic, durabil în timp, rezistent la fenomene meteo extreme și la incendii, întreținere ușoară, cost avantajos, etc. Unul dintre cele mai mari avantaje este izolarea termică și fonică – dacă tâmplăria PVC este montată corect, de către o echipă de specialiști, nu te vei confrunta cu pierderi de căldură și nici cu facturi mari la energie. În schimb, dacă un singur pas în procesul de montaj tâmplărie PVC Brașov este sărit sau nu este realizat corespunzător, capacitatea de izolare a spațiului este diminuată considerabil.

Dacă sesizezi probleme cu etanșarea (condensul începe să se formeze, aerul cald sau rece pătrunde în interiorul locuinței), în majoritatea situațiilor de vină este montajul defectuos, mai ales dacă apare la scurt timp după ce tâmplăria a fost montată. Este adevărat însă că astfel de probleme cu etanșeitatea pot să apară în timp, după câțiva ani, pe măsură ce garniturile încep să se uzeze, sau feroneria își modifică poziția – aceste probleme nu le punem pe seama montajului, ci a uzurii, și pot fi soluționate rapid cu câteva mici ajustări.

”Montajul corect al tâmplăriei PVC este realizat de o echipă de profesioniști, echipați cu uneltele necesare pentru a duce acest proces la bun final în cel mai rapid timp, cu cele mai bune rezultate.”

În momentul în care am început să producem tâmplărie PVC am știut că trebuie să aducem în echipa noastră și montatori pricepuți, cu experiență, care să monteze tâmplăria corect și eficient. În prezent, toți clienții noștri beneficiază de servicii de înaltă calitate și montaj profesionist al tâmplăriei PVC, în cel mai scurt timp posibil, cu o atenție sporită la detalii, tocmai pentru că ne dorim să te bucuri la maxim de beneficiile pe care acest tip de material ți le aduce.

Procesul de montaj tâmplărie PVC Brașov este destul de complex, chiar dacă nu pare așa, dacă privești din exterior. Laturile din perete unde va fi montată tâmplăria trebuie pregătite, iar montarea ramei este cel mai important pas al montajului – se verifică ca găurile de ventilație să nu fie obturate, se verifică echilibrul în toate planurile, etc. Urmează etanșarea ramei cu spumă poliuretanică, montarea canatelor mobile și a glafurilor (asigură scurgerea eficientă a apei pluviale, eliminând infiltrațiile de la baza ramei), montarea geamului și fixarea baghetelor. Deși fixarea baghetelor reprezintă pasul final al procesului de montaj tâmplărie PVC, echipa noastră de specialiști nu pleacă până nu verifică fiecare balama și realizează reglajele finale. În plus, vei primi și câteva sfaturi de întreținere a tâmplăriei PVC pentru a te bucura de beneficiile pe care le are, pe o perioadă cât mai lungă de timp.

Nu uita că suntem aici ori de câte ori te confrunți cu vreo problemă. Dacă simți că locuința nu îți mai oferă același confort, aerul cald/rece se furișează la interior, iar facturile la energie au crescut mai mult decât ai anticipat, nu ezita să ne chemi! Poate este nevoie doar de câteva reglaje fine sau poate trebuie schimbată tâmplăria. Indiferent de situație, noi îți vom recomanda soluții pentru problema ta! Scopul nostru este să te ajutăm să te bucuri de avantajele pe care acest material PVC le are și facem asta prin produse de o calitate înaltă și servicii de montaj profesioniste.

Distribuie
Call Now Button