Informații de contact

Dacă ai nevoie de informații suplimentare ești in locul potrivit. Facem eforturi constante pentru a-ți oferi servicii de calitate, de aceea părerea ta este deosebit de importantă pentru noi.

icon_widget_image Luni-Sâmbătă: 07:00 - 18:00 icon_widget_image Termica, DN10 nr. 271, Sita Buzăului 527155 +40 766 495 453 sales.manager@fereastratermica.ro
Image Alt
O investiție pe termen lung!

Ferestre Termica

La noi, fiecare casă are ferestrele ei.

Termica

Montarea unor ferestre noi îți poate transforma casa, complimenta aspectul exterior, aduce un plus de siguranță, eficiență termică și izolare fonică. Cu o gamă generoasă de culori și finisaje disponibile putem realiza ferestrele din schița oricărui proiect.

Tâmplăria este realizată din profile PVC dure, de calitate germană, care și-au dovedit eficiența și rezistența în timp. Geamul termopan este o construcție realizată din două sau trei foi de sticlă îmbinate printr-un sistem cu închidere ermetică. Între spațiul dintre sticle este introdus un strat de sită moleculară, material eficient în absorbția umezelii, alături de un material de etanșeizare și un gaz inert, cu rol izolator.

Ferestrele și ușile sunt realizate conform cerințelor legate de dimensiune și formă, sunt dotate cu mecanisme speciale de închidere, blocatori de siguranță, ventilație batantă și alte elemente solicitate în schița de proiect. Feroneria folosită sporește rezistența ferestrei și siguranța casei tale. Fiecare lucrare este realizată cu precizie și atenție pentru a oferi calitate și rezistență în timp!

Garantăm beneficiile tuturor produselor Termica și ne respectăm promisiunile făcute:

Datorită proprietăților de izolație termică, costurile pentru încălzirea sau răcirea temperaturii locuinței vor fi reduse.

Nivelul ridicat de izolare fonică îți va consolida confortul spațiului personal care necesită liniște și relaxare.

Susținem diversitatea – ferestrele se realizează în funcție de nevoile și dorințele personale, indiferent de model sau culoare.

Vei avea parte de un grad sporit de rezistență la schimbările climatice.

Investești pe termen lung – garantăm calitate și folosim printre cele mai performante materiale de pe piață.

În continuare, îți prezentăm ferestrele Termica și avantajele oferite de elementele cheie din componența lor:

Termica 70

Termica 70 este un sistem pentacameral care se evidențiază atât prin robustețea dată de adâncimea constructivă de 73 mm și ranforsările de dimensiuni generoase, cât și prin proprietățile de izolare termică și fonică superioare altor sisteme pentacamerale.

Termica 80

Termica 80 este un sistem hexacameral care reprezintă una dintre cele mai avansate tehnologii disponibile la momentul actual în domeniul tâmplăriei PVC. Adâncimea constructivă de 82 mm și ranforsările de dimensiuni generoase, cât și proprietățile de izolare termică și fonică superioare realizate prin a treia etanșare mediană conduce acest profil în tipul performanței în domeniu.

Termica AL

Placarea profilelor cu aluminiu face posibilă combinația între aspectul plăcut al profilelor din aluminiu și avantajele tehnice ale profilelor din PVC.

Forme atipice

Se pot realiza fără probleme aproape toate dorințele individuale legate de formă. Susținem creativitatea și dăm viață dorințelor și viziunilor tale!

Call Now Button