Informații de contact

Dacă ai nevoie de informații suplimentare ești in locul potrivit. Facem eforturi constante pentru a-ți oferi servicii de calitate, de aceea părerea ta este deosebit de importantă pentru noi.

icon_widget_image Luni-Sâmbătă: 07:00 - 18:00 icon_widget_image Termica, DN10 nr. 271, Sita Buzăului 527155 +40 766 495 453 sales.manager@fereastratermica.ro
Image Alt
O investiție pe termen lung!

Forme atipice

Termica dă viață dorințelor și viziunilor tale!

Termica

Se pot realiza aproape toate dorințele individuale legate de forma ferestrelor.

Sunt realizabile următoarele forme geometrice: dreptunghi, triunghi, cerc, arc de cerc, forme asimetrice.

O fereastră nu trebuie să fie neapărat dreptunghiulară!

Fereastra rotundă e specială

Realizăm ferestre cu formă arcuită, potrivite stilului tradițional, contemporan, minimalist, până la ferestre cu formă perfect rotundă menite să pună în evidență arhitectura casei și trăsăturile contemporane: inedit și elegant.
De la fereastra arcuită, dotată cu lamele în stil tradițional, destinată unei clădiri istorice, până la deschiderea circulară menită să pună în valoare trăsăturile îndrăznețe ale arhitecturii contemporane: o fereastră nu trebuie neapărat să fie dreptunghiulară!

Fereastra în formă perfectă de triunghi sau trapez

Datorită tehnologiei moderne de producție, oferim posibilități nelimitate pentru forma ferestrelor, inclusiv cele triunghiulare. Ferestrele triunghiulare oferă în primul rând posibilitatea unei suprafețe vitrate mare și face posibilă realizarea oricărui tip de proiect. Astfel, lumina naturală va pătrunde din plin, iar aspectul casei este accentuat favorabil.

Fereastra asimetrică – libertare în creativitate

Lucrăm la oferte personalizate pentru fiecare proiect în parte, în funcție de stilul construcției și de preferințele dumneavoastră. Specialiștii Termica vă vor ajuta să vă decideți la alegerea ferestrei pentru diferite linii geometrice.

Mai multe informații

Posibilități de utilizare: Ferestre, uși de balcon, uși exterioare, geamuri fix, obloane.

Raza de arcuire pentru cerceveaua de fereastră este de minim 450mm, iar pentru cerceveaua de ușă de minim 700mm.

Ca elemente de configurare suplimentară îți oferim sprosse de segmentare a sticlei, ce se lipesc sau se montează în spațiul dintre sticle.

Call Now Button