Informații de contact

Dacă ai nevoie de informații suplimentare ești in locul potrivit. Facem eforturi constante pentru a-ți oferi servicii de calitate, de aceea părerea ta este deosebit de importantă pentru noi.

icon_widget_image Luni-Sâmbătă: 07:00 - 18:00 icon_widget_image Termica, DN10 nr. 271, Sita Buzăului 527155 +40 766 495 453 sales.manager@fereastratermica.ro
Image Alt
Respectăm promisiunile

Servicii

Asigurăm servicii de montaj tâmplărie PVC de înaltă calitate, cu o echipă de profesioniști cu experiență.

Termica
Termica

Montaj tâmplărie PVC

Echipa noastră se asigură că montajul tâmplăriei PVC este realizat corect pentru ca tu să te bucuri de siguranță, protecție și confort la interior. Izolare termică și fonică excelentă, facturi mai mici la încălzire, zero condens și mucegai – acestea sunt cele mai mari beneficii care vin odată cu montarea corectă a tâmplăriei PVC.

Uite un secret pe care nu ți-l spune aproape nimeni: calitatea tâmplăriei PVC depinde în mare măsură și de modul în care a fost montată. Degeaba ai investit în cele mai scumpe geamuri sau uși din PVC, dacă ai apelat la o echipă de amatori să le monteze. În timp te vei confrunta cu probleme precum izolare termică și fonică îndoielnică și vei regreta că ai optat pentru o astfel de tâmplărie când de fapt problema nu este la ușă sau la geam, ci la montaj. Ca să nu ajungi într-o astfel de situație, sfatul nostru este să alegi întotdeauna o echipă de profesioniști atunci când vine vorba de montarea tâmplăriei PVC. Contactează-ne pentru o ofertă personalizată!

Call Now Button