Informații de contact

Dacă ai nevoie de informații suplimentare ești in locul potrivit. Facem eforturi constante pentru a-ți oferi servicii de calitate, de aceea părerea ta este deosebit de importantă pentru noi.

icon_widget_image Luni-Sâmbătă: 07:00 - 18:00 icon_widget_image Termica, DN10 nr. 271, Sita Buzăului 527155 +40 766 495 453 sales.manager@fereastratermica.ro
Image Alt
Specialiști în ferestre și uși de uz rezidențial și comercial cu certificare Salamander

Descoperă povestea Termica

Ferestre și uși de înaltă performanță pentru construcții durabile.

Despre noi

Povestea Termica

POVESTEA

Cum a început totul?

Dacă ai timp de o poveste, ne-ar plăcea să îți spunem cum a început totul... Am hotărât să pornim pe acest drum în anul 2007 atunci când a ajuns în mâinile noastre un studiu de piață ce evidenția o oportunitate de dezvoltare în acest domeniu de activitate. Nu se vorbea foarte mult de termopane în acea perioadă, iar persoanele care optau pentru această variantă stârneau invidie în rândul vecinilor, rudelor sau prietenilor. Știam deja care este procesul de fabricație, care era diferența dintre un produs bun și unul mai puțin bun, dar ne aflam și în relații bune cu diverși furnizori. Toate aceste informații le acumulase în timp unul dintre fondatorii companiei noastre, angajat în acea perioadă în prima fabrică de termopane din țară. Am pornit pe acest drum încrezători, am dotat un spațiu cu utilajele necesare pentru începerea producției de termopane și am strâns alături de noi parteneri care au acceptat provocarea de a se aventura în acest domeniu aparent necunoscut (la acea vreme). Am început cu un singur om în 2007, iar în 2022, echipa noastră numără deja 67 angajați. An de an am crescut, ne-am perfecționat, am urmărit tendințele de pe piață și ne-am adaptat cerințelor. Am atras în echipa noastră tineri dornici să învețe tot fluxul de activități din fabrică, iar astăzi ne mândrim cu ei pentru că ne ajută să păstrăm standardele la un nivel înalt. Orice cerință, indiferent de cât de exigentă ar fi, este soluționată de echipa noastră pentru că la Termica nu spunem ”nu” provocărilor, ci le ținem piept cu multă pasiune, creativitate și ingeniozitate. Hai să ne cunoști mai bine pentru că mai avem multe de povestit!

Varietate de produse

Producator Termopane

Vă ascultăm cerințele, vă identificăm nevoile, măsurăm și vă propunem varianta optimă pentru proiectul dumneavoastră. Avem o gamă variantă de produse și culori cu care lucrăm pentru a livra produsul dorit. Fereastra Termica va așteaptă! Pentru detalii suplimentare vă rugăm să ne contactați.

Prețuri accesibile

Producator Termopane

Tratăm cu respect și promptitudine fiecare comandă, oferind soluții personalizate, prețuri competitive și finalizând proiectele la timp. Credem cu fermitate că misiunea noastră nu se încheie până când clienții noștri nu sunt pe deplin mulțumiți.

Dezvoltare permanentă

Producator Termopane

În fiecare zi ne gândim la modalități de îmbunătățire a activității pentru a crește și mai mult și pentru a vă oferi servicii și produse calitative, la standarde internaționale. Considerăm că profesionalismul nostru și accentul pus pe un serviciu excelent pentru clienți stabilesc încredere de lungă durată între noi și clienții noștri. Indiferent care este amploarea proiectului la care lucrați, putem contribui cu expertiza și produsele noastre certificate Salamander.

Certificare Salamander

Certificarea Salamander este un indicator clar al calității, dar și al grijii față de mediu. Profilele Salamander sunt rezistente la condițiile de mediu extreme, la intermperii și variații de temperatură – ușile și ferestrele pe care le fabricăm și comercializăm sunt fiabile și durabile în timp. În producerea lor sunt respectate standarde înalte, atât în alegerea materiilor prime, cât și în procesul propriu-zis de fabricare. Filozofia companiei noastre are în vedere conservarea. Credem că trebuie mai întâi să eliminăm deșeurile pentru a ne îmbunătăți planeta, comunitățile, clădirile, casele și viețile noastre. Prin scăderea producției de carbon a unei clădiri, sustenabilitatea crește automat. Asta este echivalent cu construcții care funcționează mai bine, durează mai mult, sunt mai apreciate și sunt mai prietenoase cu planeta noastră. În paralel, banii irosiți anterior pe facturile substanțiale pot fi investiți în proiecte mai avantajoase.

Profile Salamander

Aveți garanție de 10 ani la orice produs Termica cumpărat, deși vă putem asigura că nu veți întâmpina probleme cu ușile și ferestrele pe care le fabricăm cu grijă de peste 15 ani. Fiecare ușă sau fereastră care iese din producție este verificată atent de echipa noastră de specialiști pentru a fi siguri că bifează toate standardele. Termica înseamnă produse de înaltă calitate, dar ne asigurăm și că sunt montate corect pentru a vă bucura de ele cât mai mult timp. Indiferent de dimensiunea proiectului în care sunteți implicat, întotdeauna facem un pas în plus și oferim rezultate care impresionează. Ne asigurăm că fiecare lucrare este gestionată în cel mai profesionist mod, acordând atenție fiecărui detaliu și făcând din siguranță, confort și eficiență priorități de top.

Servisare de urgență

Mai întâi de toate, suntem un producător local și răspundem prompt cerințelor și nevoilor clienților noștri. În cazul în care vă confruntați cu o problemă, ne puteți contacta și noi ne vom deplasa într-un timp scurt pentru a o soluționa. Aceasta este una dintre modalitățile noastre de a vă răsplăti pentru alegerea pe care ați făcut-o – aceea de a vă orienta către producătorii locali. Este un avantaj important pe care ar trebui să îl aveți în vedere dacă doriți să colaborați cu noi. Indiferent dacă planurile dumneavoastră necesită o remodelare, o îmbunătățire sau o nouă construcție, încercăm să oferim soluții personalizate și prompte, prețuri competitive și servicii dedicate. Veți experimenta o diferență pozitivă ori de câte ori veți colabora cu noi și alegeți Termica.

Rapiditate în execuție

Sursa de aproape 48% din emisiile de gaze cu efect de seră din lume provine de la construcții. Prin urmare, ferestrele și ușile sunt esențiale pentru creșterea eficienței energetice a clădirilor și diminuarea energiei risipite. Termica se angajează să ofere soluții inovatoare fie pentru clădiri moderne multifamiliale, pentru hoteluri, fie pentru afaceri comerciale sau reședințe. Cu soluțiile noastre personalizate, este acum posibil să echilibrăm costurile, performanța pe termen lung și să asigurăm economii semnificative.

17 17

Ani

EXPERIENȚĂ

70 70

Angajați

ÎN 2022

130 130

Produse

FABRICATE ZILNIC

1739 1739

Proiecte

REALIZATE

Termopane Covasna

Ferestre

Realizăm ferestre deschise către imaginație, bifăm fiecare aspect solicitat cu atenție la arhitectură, mecanisme, tip de sticlă, număr de camere, tipul de izolație, profil etc. Garantăm precizia în măsurători și proiectarea ferestrelor dorite pentru ca dumneavoastră să vă bucurați de zile însorite.

Termopane Covasna

Uși

Pentru că fiecare dintre noi avem personalități diferite, echipa noastră vă stă alături pentru a crea ușa de mult dorită începând de la uși rezidențiale până la uși culisante cu ridicare, osciloculiante sau armonice.

Termopane Covasna

Servicii

Pentru a ne asigura că răspundem la toate cerințele dumneavoastră, iar rezultatul e pe măsura așteptărilor, echipa de specialiști Termica vă stă la dispoziție pentru orice întrebări și informații, astfel încât să faceți cele mai bune alegeri. Fiecare lucrare beneficiază de livrare și montaj gratuit, precum și certificat de garanție și declarație de conformitate.

Evoluție

Evoluție
Termopane Covasna

Dezvoltare

În 2007, când am pornit pe acest drum, aveam planuri mărețe. Privind în urmă, observăm evoluția noastră și suntem mândri de reușitele și momentele cheie care ne-au marcat procesul de dezvoltare. Pentru următorii ani ne-am propus să ajungem în top 5 producători de tâmplărie PVC și să ne extindem activitatea. Dorim în continuare să furnizăm modele de ferestre și uși eficiente din punct de vedere energetic și să oferim soluții diverse, practice și accesibile.

Termopane Covasna

Continuitate

Un cuvânt care ne definește activitatea. Avem angajați de la începutul activității noastre, oameni care au acumulat experiență și informații în toți acești ani și care acum sunt extrem de valoroși în compania noastră. Ne dorim să păstrăm această continuitate atât în relație cu angajații, cât și cu partenerii, furnizorii și clienții. De asemenea, suntem axați pe durabilitate și vom continua să acordăm prioritate educației continue pe plan intern și extern și să fim în contact permanent cu industria construcțiilor și a energiei pentru a ne asigura că cele mai bune soluții nu sunt doar inventate, ci și implementate.

Termopane Covasna

Perseverență

Afacerile mici, de familie – așa cum este și Termica -, necesită multă dedicare și perseverență pentru a crește și a se dezvolta. Această perseverență se află și la baza succesului nostru – ne-am propus mereu obiective îndrăznețe și nu ne-am oprit până ce nu le-am atins. Din postura de producător local, putem spune că am reușit să ne facem remarcați. Suntem mândri să lucrăm cu o multitudine de antreprenori din industria construcțiilor rezidențiale și comerciale, fiind deschiși mereu la noi colaborări. Apreciem parteneriatele noastre cu dezvoltatori, proprietari, arhitecți și antreprenori generali și ne dorim ca împreună să creem o lume mai ecologică cu soluții energetice și durabile.

Call Now Button