Informații de contact

Dacă ai nevoie de informații suplimentare ești in locul potrivit. Facem eforturi constante pentru a-ți oferi servicii de calitate, de aceea părerea ta este deosebit de importantă pentru noi.

icon_widget_image Luni-Sâmbătă: 07:00 - 18:00 icon_widget_image Termica, DN10 nr. 271, Sita Buzăului 527155 +40 766 495 453 sales.manager@fereastratermica.ro
Image Alt
Uși rezidențiale

Seria BUGNATA

Termica

Ușile rezidențiale din Seria Bugnata reprezintă începutul fabricării ușilor rezidențiale. Inspirată de modele clasice, această serie a fost întotdeauna apreciată pentru eleganța sa și datorită numeroaselor solicitări, am ridicat standardele în materie de fabricare.

Dacă acum câțiva ani, aceste modele au fost dezvoltate numai pe bază de PVC, astăzi Seria Bugnata este realizată și din placă de aluminiu, având posibilitatea de vopsire în câmp electrostatic cu o mare varietate din paletarul RAL.

Standarde ridicate de siguranță, materiale de primă calitate, particularități unice de design, numeroase combinații de culori și accesorii – toate acestea fac ca ușa să fie potrivită atât pentru interior, dar și pentru exterior.

Alege ușa potrivită

Exprimați-vă creativitatea cu ajutorul specialiștilor Termica care vă vor ajuta să alegeți ușa potrivită pentru dumneavoastră sau să o configurați după bunul plac.

Cora

Paula

Siria

Ella

Greta

Dora

Rebeca

Renata

Vera

Corina

Celia

Carmen

Marina

Marta

Mara

Componente ușă

Toc și cercevea rezidențială din pvc

Panel ornamental din pvc sau aluminiu – plăcile au diferite modele.

Geam termoizolant – poți beneficia de geam termoizolator cu două sau trei foi de sticlă, cu grosime de până la 52 mm, compus din sticlă Low-E, antiefracție sau ornamentală.

Ornament aplicat – aplicare ornament de 1 mm.

Geam termoizolant – poți beneficia de geam termoizolator cu două sau trei foi de sticlă, cu grosime de până la 52 mm, compus din sticlă Low-E, antiefracție sau ornamentală.

Balama de susținere

Cilindru cu chei

Mânereste disponibil în diferite variante de modele și culori.

Call Now Button