Informații de contact

Dacă ai nevoie de informații suplimentare ești in locul potrivit. Facem eforturi constante pentru a-ți oferi servicii de calitate, de aceea părerea ta este deosebit de importantă pentru noi.

icon_widget_image Luni-Sâmbătă: 07:00 - 18:00 icon_widget_image Termica, DN10 nr. 271, Sita Buzăului 527155 +40 766 495 453 sales.manager@fereastratermica.ro
Image Alt
Uși rezidențiale

Seria DRU

Termica

Ușile rezidențiale din Seria Dru sunt realizate din PVC, cu paneluri ornamentale din HPL (material stratificat cu rezistență termică foarte mare) sau aluminiu.

Modelele din Seria Dru au forme bine definite, proporții geometrice ale sticlei sablate realizate cu grijă, detalii aplicate cu ajutorul sticlei fuzionate, iar armonia în care se îmbină materialele contribuie la crearea ușii rezidențiale ideale.

Standarde ridicate de siguranță, materiale de primă calitate, particularități unice de design, numeroase combinații de culori și accesorii – toate acestea fac ca ușa să fie potrivită atât pentru interior, dar și pentru exterior.

Alege ușa potrivită

Exprimați-vă creativitatea cu ajutorul specialiștilor Termica care vă vor ajuta să alegeți ușa potrivită pentru dumneavoastră sau să o configurați după bunul plac.

DRU2

DRU6

DRU7

DRU1

DRU3

DRU9

DRU5

DRU13

DRU14

Componente ușă

Toc și cercevea rezidențială din pvc

Panel ornamental – plăcile de HPL sau aluminiu se pot freza sau tăia sub diferite forme.

Ornamente aplicate din aluminiu – se pot crea diverse ornamente îngropate sau aplicate pe panel.

Ornament aplicat – aplicare ornament de 1 mm.

Geam termoizolant – poți beneficia de geam termoizolator cu două sau trei foi de sticlă, cu grosime de până la 52 mm, compus din sticlă Low-E, antiefracție sau ornamentală.

Balama de susținere

Cilindru cu chei

Mâner – este disponibil în diferite variante de modele și culori.

Call Now Button