Informații de contact

Dacă ai nevoie de informații suplimentare ești in locul potrivit. Facem eforturi constante pentru a-ți oferi servicii de calitate, de aceea părerea ta este deosebit de importantă pentru noi.

icon_widget_image Luni-Sâmbătă: 07:00 - 18:00 icon_widget_image Termica, DN10 nr. 271, Sita Buzăului 527155 +40 766 495 453 sales.manager@fereastratermica.ro

Montaj uși PVC

Din ce în ce mai multe persoane optează pentru uși din PVC pentru exteriorul casei, mai ales că există atât de multe modele ce pot fi integrate în diferite stilul de amenajare a fațadei. În plus, ușile din acest material îți aduc și multiple beneficii, cum ar fi: diminuarea zgomotului din exterior ce poate pătrunde în casă la nivelul ușii, protejarea locuinței împotriva pătrunderii apei, a curenților de aer sau a umezelii, în cazul unor factori de mediu extremi, dar și menținerea unui climat perfect în interiorul locuinței – vara te vei bucura de răcoare și iarna de căldură și confort.

Mai mult decât atât, aceste uși asigură și o siguranță ridicată împotriva efracției, fiind mult mai greu de spart de către persoanele rău-voitoare. Bineînțeles, ușile din PVC pot fi folosite cu succes și în interior, pentru separarea anumitor spații.

”Există multe greșeli care pot să apară în procesul de montaj uși PVC Brașov care pot duce la rezultate dezastruoase. Noi îți garantăm că nu vom face niciuna pentru că suntem profesioniști.”

Încă nu te-ai hotărât dacă să optezi sau nu pentru o ușă din PVC pentru locuința ta? Iată câteva beneficii care te vor face să te decizi: izolare excelentă fonică și termică, întreținere mult mai ușoară decât în cazul altor materiale, timp de montare scurt, mentenanță și lucrări de reparații ieftine. Ușile din PVC sunt în top, dar (pentru că există întotdeauna și un ”dar”) nu vei putea să te bucuri de toate aceste avantaje menționate dacă ușile nu sunt montate corect de către profesioniști.

Există multe greșeli care pot să apară în procesul de montaj uși PVC Brașov care pot duce la rezultate dezastruoase. Dacă ușa nu este pusă corect pe poziție, nu va fi montată drept, și vei constata că se deschide cu dificultate sau că nu este etanșă. Etanșeitatea este extrem de importantă pentru că ea îți asigură confortul la interior – dacă ușa nu este montată corect, frigul va intra în casă, zgomotele vor pătrunde cu ușurință, iar mucegaiul nu va întârzia să apară.

Dacă optezi pentru serviciile noastre profesionale de montaj uși PVC, în timp îți vei da seama că a fost cea mai bună decizie luată pentru că nu va exista risipă de căldură în anotimpul rece (deci nici facturi mari la încălzire), aerul cald din zilele caniculare de vară va fi ținut departe de interiorul casei tale, praful, vântul, umezeala, apa sau zăpada nu vor trece de pragul casei tale, iar fațada ta va fi admirată întotdeauna tocmai pentru că ai ales o ușă cu un design atât de plăcut.

Echipa noastră are experiență în procesul de montaj uși PVC, tocmai din acest motiv putem spune cu siguranță că greșeli nu își au locul. Atenția la detalii și răbdarea reprezintă atuurile cele mai mari ale specialiștilor noștri, iar rezultatul final este întotdeauna unul peste așteptări. Ne ocupăm atât de montarea ușilor, cât și de lucrările de mentenanță și întreținere. Lucrările de întreținere sunt importante pentru că în timp garniturile se uzează, balamalele își mai modifică poziția și uneori este nevoie de câteva reglaje fine. Noi vom fi mereu la dispoziția ta cu servicii de producție uși PVC conform nevoilor tale, dar și cu un montaj corect al tâmplăriei fabricate. Apelează cu încredere la echipa noastră și descoperă ce înseamnă cu adevărat confortul interior!

Distribuie
Call Now Button