Informații de contact

Dacă ai nevoie de informații suplimentare ești in locul potrivit. Facem eforturi constante pentru a-ți oferi servicii de calitate, de aceea părerea ta este deosebit de importantă pentru noi.

icon_widget_image Luni-Sâmbătă: 07:00 - 18:00 icon_widget_image Termica, DN10 nr. 271, Sita Buzăului 527155 +40 766 495 453 sales.manager@fereastratermica.ro
Image Alt
Respectăm promisiunile

Termica

Oferim tuturor clienților noștri reglaj gratuit, garanție și întreținere prin service autorizat.

Termica

Produse

FERESTRE

Producator Termopane

O investiție pe termen lung!

Montarea unor ferestre noi iți poate transforma casa, îmbunătățind aspectul exterior, aducând un plus de siguranță, eficiență termică și izolare fonică. Cu o gamă generoasă de culori și finisaje disponibile producator termopane Termica poate realiza ferestrele din schița oricărui proiect.

UȘI

Producator Termopane

Deschide calea!

Ușile de exterior conferă casei caracterul său personal. Ușile de interior oferă siguranța, liniștea și aspectul estetic pe care il dorești pentru locuința ta. Producator termopane va garanteaza ca ușile Termica sunt realizate cu feronerie Roto NT de o calitate superioară.

GARANȚIE

Producator Termopane

Garanție înainte de toate!

Acest serviciu este asigurat de echipe special pregătite, disponibile pentru eventualele reglaje ale ferestrelor, ușilor, mecanismelor precum și diverselor accesorii. Garanția acordată produselor este de 10 ani pentru întreg ansamblul de fereastră sau ușă.

Producator Termopane
Alegem calitatea

Termica

Design 0
Fiabilitate 0
Profesionalism 0
Call Now Button