Informații de contact

Dacă ai nevoie de informații suplimentare ești in locul potrivit. Facem eforturi constante pentru a-ți oferi servicii de calitate, de aceea părerea ta este deosebit de importantă pentru noi.

icon_widget_image Luni-Sâmbătă: 07:00 - 18:00 icon_widget_image Termica, DN10 nr. 271, Sita Buzăului 527155 +40 766 495 453 sales.manager@fereastratermica.ro
Image Alt
O investiție pe termen lung!

Termica 80

La noi, fiecare casă are ferestrele ei.

Termica

Termica 80 este un sistem hexacameral care reprezintă una dintre cele mai avansate tehnologii disponibile la momentul actual în domeniul tâmplăriei PVC.

Adâncimea constructivă de 82mm și ranforsările de dimensiuni generoase, cât și proprietățile de izolare termică și fonică superioare realizate prin a treia etanșare mediană conduce acest profil în topul performanței în domeniu.

Termica 80, încadrată în clasa A de performanță, creează o sinergie între remarcabila rentabilitate energetică și o tehnologie de etanșare inovatoare de cel mai înalt nivel, fiind adecvată mai ales pentru case pasive.

Pierderile de căldură se reduc prin utilizarea acestei structuri de canaturi și rame special optimizate cu o ramă de etanșare optimizată termic, în combinație cu tripla vitrare termoizolantă. Iar diferența se simte în portofel!

Caracteristici tehnice

 1. Profil bluEvolution clasa A cu grosimea peretelui exterior de 3 mm
 2. Adâncimea constructivă a profilului: 82 mm
 3. 6 camere de izolare fonică și termică
 4. Disponibil în combinație cu toc de renovare (35 sau 60 mm)
 5. Sistem cu triplă etanșare cu două garnituri de tamponare și garnitură mediană
 6. Armătură tratată din oțel zincat minim de 1,5 – 2 mm
 7. Geam termopan compatibil între: 28 mm sau 52 mm (2 sau 3 foi de sticlă)

Izolare termică a ferestrei: Uw= 0,87 W/m2K (calcul realizat pentru fereastra standard de teste, 1230 x 1480 mm)

Izolare fonică 48 dB la zgomotul din exterior

Siguranţă la efracţie: până la RC 2

Toc drept/cercevea dreptă sau rotundă

Feronerie ROTO NX, cu blocatori antiefracție tip ciupercă și funcție de ventilație batantă

Mâner disponibil în culorile: alb, maro, titan, inox, bronz, auriu, argintiu

Beneficiile și perfomanțele ferestrelor Termica:

EFICIENȚĂ ENERGETICĂ
Păstrarea unei temperaturi ideale în sezonul rece, cât și în cel cald reprezintă una dintre performanțele ferestrelor Termica. Izolația termică este realizată atât de profilul ferestrei, cât și de pachetul de sticlă. Astfel, te ajută să menții căldura în interior și să reduci cheltuielile pentru încălzire în sezonul rece, iar în cel cald te ajută să menți o temperatură optimă în interior, reducând costurile aparatului de aer condiționat.

CONFORT FONIC
Garantăm confortul acustic datorită calității și performanței fonice a profilelor și a sticlei, dar și a elementelor de feronerie și a garniturilor folosite în construcția ferestrelor.

SECURITATE
Asigurarea constantă a securității produselor reprezintă una dintre preocupările noastre principale. Toate ferestrele Termica sunt echipate cu blocatori de siguranță care împiedică manipularea frauduloasă din exterior și asigură durabilitatea ferestrei.

DESIGN PREMIUM
Ferestrele Termica 80 oferă casei tale un aspect estetic premium și conturează un stil de viață modern. Bucură-te de calitate înaltă și lasă-te atras de priveliște!

REZISTENȚĂ ÎNDELUNGATĂ
Durată de viață de până la 50 de ani datorită unei rețete optimizate și suprafețelor rezistente chiar și în condiții de climat dur.

MONTAJ PROFESIONIST
Asigurăm servicii de montaj cu o echipă de profesioniști pentru toate produsele Termica în județele Covasna și Brașov.

GAMĂ VARIATĂ DE CULORI
Punem la dispoziție diferite variante pentru culoarea ferestrelor. În acest fel, ele se vor asorta cu mobilierul și decorațiunile interioare din locuință.

DIVERSITATE
Realizăm ferestre în funcție de nevoile și dorințele individuale, indiferent de model, dimensiuni sau culoare. Echipa noastră deține imaginația și abilitatea de a construi proiecte complexe, inclusiv motivația de lucru de a le pune în practică.

INVESTIȚIE PE TERMEN LUNG
Fereastra Termica reprezintă o investiție pe termen lung, fiind realizată cu atenție și precizie pentru o durată lungă de viață. Profilul PVC al ferestrei, de calitate germană, și-a dovedit eficiența și rezistența în timp, iar în construcția ferestrei urmărim cu exigență funcționalitatea elementelor de feronerie, armăturilor, vitrarea performantă și nu în ultimul rând asigurăm un montaj corect la ferestrei.

Personalizează fereastra Termica

Culori standard:

Nußbaum 21

Nußbaum 21

Mooreiche 25

Mooreiche 25

Golden-Oak 51

Golden-Oak 51

Anthrazit Renolit 55

Anthrazit Renolit 55

Creme 59

Creme 59

Culori premium:

Grau 02

Grau 02

Dunkelgrün 03

Dunkelgrün 03

Stahlblau 11

Stahlblau 11

Schiefergrau 12

Schiefergrau 12

Weinrot 19

Weinrot 19

Mahagoni 26

Mahagoni 26

Streifen-Douglasie 27

Streifen-Douglasie 27

Ginger Oak 28

Ginger Oak 28

Nebraska 33

Nebraska 33

Schiefergrau matt 34

Schiefergrau matt 34

White Ash 35

White Ash 35

Weiß antik 39

Weiß antik 39

Vintage-Oak 41

Vintage-Oak 41

Silver grey 42

Silver grey 42

Polareiche 43

Polareiche 43

Bergkiefer 50

Bergkiefer 50

Tiama 62

Tiama 62

Metbrush anthrazit 67

Metbrush anthrazit 67

Metbrush Alu 69

Metbrush Alu 69

Schwarzbraun 71

Schwarzbraun 71

Lichtgrau 73

Lichtgrau 73

Basaltgrau 74

Basaltgrau 74

Basaltgrau Satin 84

Basaltgrau Satin 84

Signalgrau Satin 87

Signalgrau Satin 87

Quarzgrau Satin 90

Quarzgrau Satin 90

Schwarz Ulti-Matt 98

Schwarz Ulti-Matt 98

Culori premium plus:

Woodec Alpine 92

Woodec Alpine 92

Woodec Concrete 93

Woodec Concrete 93

Coriander Oak 94

Coriander Oak 94

Jet black matt 18

Jet black matt 18

Culori în masă:

Bianco in massa

Alb

Avorio in massa

Crem

Greta

Greta

Mânerele sunt disponibile în diferite variante de culori - Îți prezentăm gama de mânere pentru ferestrele Termica:

 • Poți beneficia de geam termoizolator cu 2 sau 3 foi de sticlă, cu grosime de până la 52mm, compus din sticlă cu control solar, Low-E sau 4Seasons, precum și alte tipuri de sticlă: antiefracție, antifonică, cu rezistență la foc sau ornamentală.
 • Termica PLUS/SWISSPACER reprezintă o baghetă-distanțier optimizată din punct de vedere termic, grație execuției dintr-un material plastic de tip compozit, caracterizat prin performanțe ridicate de izolare.
 • ! Doar prin alegerea baghetei SWISSPACER se pot modifica substanțial performanțele pachetului de sticlă și implicit ale ferestrei.

Sprosse aplicate

 • Sunt montate pe suprafața sticlei. Se alege dintr-o gamă variată de modele, fiind disponibile în toate culorile din paletarul Salamander. Sunt disponibile în două dimensiuni: 27×9 și 45×9

Sprosse interioare

 • Sunt montate în interiorul geamului izolant și fac diferența între o fereastră simplă și una cu personalitate.

Disponibile în următoarele culori:

 • 8mm: alb, alb peliculat, bej, gri antracit, stejar auriu, nuc, mahon, stejar dark, mooreiche, negru.
 • 18mm: alb, alb peliculat, bej, gri antracit, stejar auriu, nuc, mahon, stejar dark, mooreiche, negru.
 • Plase de insecte – au un scop practic: împiedicarea pătrunderii insectelor în locuință. Întreținerea simplă și adaptabilitatea la configurația de instalare permit schimbul permanent de aer între interior și mediul înconjurător, de asemenea permit o bună vizibilitate către exterior.
 • Avantajele oferite de plase sunt: ventilație în interior și vizibilitate în exterior. Sunt un accesoriu important pentru fiecare fereastră și reprezintă o necesitate pentru nopți liniștite pe perioada anotimpurilor calde. Grație design-ului, plasele se integrează perfect în profilul ferestrei, fără a modifica aspectul fațadei.

Pervaze interioare și exterioare – asigură o întreținere ușoară și completează toate sistemele de ferestre. Disponibile într-o paletă largă de culori, pervazele Termica devin un element decorativ personalizat.

pervaze-termica

Se pot realiza, fără probleme, aproape toate cerințele legate de forma ferestrelor și ușilor. Sunt realizabile următoarele forme geometrice: dreptunghi, triunghi, cerc, arc de cerc, forme asimetrice.

Call Now Button