Informații de contact

Dacă ai nevoie de informații suplimentare ești in locul potrivit. Facem eforturi constante pentru a-ți oferi servicii de calitate, de aceea părerea ta este deosebit de importantă pentru noi.

icon_widget_image Luni-Sâmbătă: 07:00 - 18:00 icon_widget_image Termica, DN10 nr. 271, Sita Buzăului 527155 +40 766 495 453 sales.manager@fereastratermica.ro

Montaj Premium pentru Case Pasive

Ferestrele Termica sunt proiectate și construite astfel încât să ofere o izolație termică și acustică excelentă, minimizând pierderile de căldură din interiorul casei și evitând disconfortul cauzat de zgomotul din exterior. Ferestrele Termica sunt mai mult decât niște ferestre obișnuite, deoarece au caracteristici speciale care le fac ideale pentru Casele Pasive.

În ultimii ani, reglementările privind economia de energie au fost înăsprite în toată Europa pentru a maximiza eficiența energetică în clădiri. În consecință, aceste schimbări i-au pus pe arhitecții și antreprenorii din construcții față-n față cu adevărate provocări. De exemplu, specialiștii care se ocupă de montajul tâmplăriei trebuie acum să ofere opțiuni de montaj îmbunătățite cu soluții inovatoare care nu numai că respectă toate reglementările, ci și funcționează foarte bine în practică. Montajul ferestrelor pentru Case Pasive reprezintă un proces important în construirea unei Case Pasive, care trebuie să îndeplinească standardele stricte de eficiență energetică și de confort termic. Din acest motiv, am introdus în serviciile noastre Montajul Premium al ferestrelor pentru Case Pasive cu ajutorul sistemului KLIMA KONFORM 2.0 conceput pentru instalarea completă a tâmplăriei PVC în partea din față a zidăriei folosind niște precadre tip „ L “, care pot fi realizate din profil Klima Konform sau dintr-un compozit verde ce permit izolarea eficientă a rosturilor de racordare a tâmplăriei la Standard de Case Pasive.

KK 1
Siguranță la efracție până la RC2
w/mK 0,04 Transfer termic
Izolare fonică la zgomotul din exterior 64 dB
Clasă de rezistență la foc B1
Potrivit pentru montajul fără punți termice
Rezistență presiune până la 3000 Pa
WhatsApp Image 2023-03-15 at 12.24.16

Sistemul KLIMA KONFORM 2.0 este testat și verificat IFT ROSENHEIM.

MONTAJ STANDARD
Sistemul KLIMA KONFORM 2.0
Instalarea ferestrei PVC în partea din față a zidăriei cu ajutorul unor precadre tip "L"

Profilele Klima Konform sunt montate pe structura exterioară a construcției ferestrei, asigurând astfel un maximum de izolație termică. Prin utilizarea acestor profile în procesul de montaj, sunt eliminate punțile termice ce apar în mod normal la alte tipuri de montaj. Acest lucru îmbunătățește performanța termică generală a ferestrei.
Sistemul KLIMA KONFORM 2.0 asigură o etanșeitate optimă printr-un montaj structural ideal, la Standard de Casă Pasivă.

Montajul Premium pentru Case Pasive este un serviciu opțional și este realizat de experții montatori Termica. Această opțiune este suficient de versatilă pentru a permite soluții individuale fiecărei clădiri, este rapidă și ușor de instalat.
Echipa Termica vă stă la dispoziție pentru întrebări, detalii și consiliere despre produsele și serviciile pe care le oferim.

Distribuie
Call Now Button