Informații de contact

Dacă ai nevoie de informații suplimentare ești in locul potrivit. Facem eforturi constante pentru a-ți oferi servicii de calitate, de aceea părerea ta este deosebit de importantă pentru noi.

icon_widget_image Luni-Sâmbătă: 07:00 - 18:00 icon_widget_image Termica, DN10 nr. 271, Sita Buzăului 527155 +40 766 495 453 sales.manager@fereastratermica.ro
Image Alt
Termica

Fă cunoștință cu echipa Termica

Termica

Cine suntem?

Suntem o echipă entuziasmată și pasionată de ceea ce facem, hotărâtă să oferim produse și servicii de înaltă calitate, care să răspundă nevoilor și așteptărilor tuturor clienților. Ne recomandă o experiență îndelungată în industria ferestrelor termoizolante, o suită impresionantă de clienți mulțumiți, parteneri și furnizori de încredere în producție, materie primă și elemente de montaj, iar cu ajutorul echipei noastre, avem mereu o fereastră deschisă către noi orizonturi profesionale.

Promovăm o cultură organizațională puternică, echipa noastră deține imaginația și abilitatea de a construi proiecte complexe, inclusiv motivația de a le pune în practică.

Povestea Termica a început în anul 2007, iar de atunci suntem aici pentru a-ți arăta că soluția potrivită pentru tine există, aceasta trebuie doar materializată – și de aceea trebuie să ne cunoaștem.

Director General – Neagoe Daniel

Call Now Button