Informații de contact

Dacă ai nevoie de informații suplimentare ești in locul potrivit. Facem eforturi constante pentru a-ți oferi servicii de calitate, de aceea părerea ta este deosebit de importantă pentru noi.

icon_widget_image Luni-Sâmbătă: 07:00 - 18:00 icon_widget_image Termica, DN10 nr. 271, Sita Buzăului 527155 +40 766 495 453 sales.manager@fereastratermica.ro

Montaj geamuri PVC

Rolul ferestrelor nu este doar de a lăsa lumina naturală să pătrundă în casă, ci și de a păstra un confort sporit la interior. Ferestrele din PVC țin căldura la interior în sezonul rece și canicula la exterior în sezonul cald – cu alte cuvinte, tot anul te bucuri de o temperatură constantă și plăcută în locuință, dar și de facturi mai mici la încălzire. Mai mult decât atât, geamurile PVC îți asigură și liniștea de care ai nevoie pentru că sunt excelente izolatoare fonice. Au un design plăcut, deci contribuie și la estetica locuinței. Toate aceste beneficii sunt valabile doar dacă există un montaj geamuri PVC Brașov corect. Și oricât de ușor ar părea din exterior, se recomandă ca acest serviciu de montare tâmplărie PVC să fie realizat doar de către persoane specializate, cu experiență. O mică greșeală poate avea un impact negativ asupra confortului tău.

În tot procesul de montaj geamuri PVC, etapa cea mai importantă este etanșarea. Să nu uităm faptul că ferestrele trebuie să acționeze la interior ca o barieră pentru umiditate și vapori, trebuie să asigure izolarea termică și fonică, iar la exterior trebuie să protejeze locuința împotriva factorilor de mediu (vânt puternic, ploi torențiale, ninsori abundente, etc.) și să ofere și posibilitatea eliminării vaporilor din interior către exterior. Tocmai din acest motiv rosturile ferestrelor reprezintă zonele cele mai importante ale întregului ansamblu pentru că dacă sunt montate corect, elimină pierderile de energie, umiditatea, zgomotul, punțile termice și împiedică apariția condensului și a mucegaiului.

”Orice mică greșeală în montajul geamurilor PVC poate avea un impact negativ asupra confortului tău.”

Există mai multe etape ce trebuie urmate ca la carte în montarea geamurilor PVC: pregătirea laturilor din perete, montarea ramei, etanșeitatea rosturilor, montarea ramelor mobile, montarea glafurilor, montarea geamului și fixarea baghetelor. Dacă tot acest proces este parcurs corect, la final vei avea geamuri care îți asigură protecția necesară în orice anotimp. Bineînțeles, specialiștii noștri nu vor pleca până nu vor verifica de mai multe ori că geamurile sunt perfect funcționale, iar acest lucru implică mai multe teste și reglaje fine.

Clienții noștri beneficiază nu doar de servicii de montaj geamuri PVC Brașov, ci și de servicii de mentenanță.

Distribuie
Call Now Button