Informații de contact

Dacă ai nevoie de informații suplimentare ești in locul potrivit. Facem eforturi constante pentru a-ți oferi servicii de calitate, de aceea părerea ta este deosebit de importantă pentru noi.

icon_widget_image Luni-Sâmbătă: 07:00 - 18:00 icon_widget_image Termica, DN10 nr. 271, Sita Buzăului 527155 +40 766 495 453 sales.manager@fereastratermica.ro
Image Alt
Ușile Termica

Uși Termica

O investiție pe termen lung! Deschide ușa spre confortul casei tale!

Termica

Ușile sunt printre cele mai importante elemente dintr-o locuință datorită funcționalității acestora și accentelor vizuale de design care definesc imaginea casei.

Ușile de exterior conferă casei caracterul său personal și reprezintă cartea de vizită a locuinței tale! Ușile de interior oferă siguranța, liniștea și aspectul estetic pe care îl dorești pentru locuința ta! Ușile Termica din PVC se remarcă prin caracteristici de performanță deosebite și durabilitate ridicată.

Dintre caracteristicile importante ale sistemelor Termica amintim: sistemul de închidere multipunct, balamale de o calitate superioară, cilindrul (butucul) eficient împotriva efracției precum și pachetul de mânere cu un aspect atractiv.

Garantăm calitatea și funcționalitatea ușilor Termica:

Stabilitate de durată și siguranță în funcționare datorită amăturilor de oțel.

Confort termic și fonic datorită garniturilor de etanșare.

Structura bicomponentă a pragului uşii de intrare (material sintetic şi aliaj de aluminiu) asigură o izolaţie termică optimă. În acest fel, pragul este adecvat pentru treceri destinate persoanelor cu dizabilităţi sau persoanelor vârstnice, dar şi pentru utilizarea în uşi de intrare secundare şi uşi de balcon cu unul sau două canate.

Siguranţă la efracţie: până la RC 2.

Gamă largă de modele cu un design premium.

În continuare, îți prezentăm ușile Termica și avantajele oferite de elementele cheie din componența lor:

Uși rezidențiale

Rezistența fizică este conferită de profilul Brugmann cu 5 sau 6 camere și de armătura de rigidizare folosită în procesul de producție. Pe lângă atuurile tehnice, ușile Termica etalează valori estetice, forme elegante și culori rafinate find ideale pentru construcții clasie sau moderne.

Uși culisante în plan paralel (SF)

Ușa culisantă SF oferă flexibilitate maximă pentru cele mai diverse cerințe.

Uși culisante cu ridicare (HST)

Ușa culisantă HST iese în evidență prin funcționalitatea performantă, eficiența energetică, elementele de protecție antiefracție, dar mai ales stabilitatea optimă asigurată de structura ușii care susține suprafețe mari de sticlă, deschise prin diferite scheme de operare.

Osciloculisante

Osciloculisantele fac posibilă realizarea unor suprafețe vitrate mari până la o greutate a cercevelei de 200kg*. Acest lucru corespunde trendului de a realiza încăperi din ce în ce mai înalte, inlcusiv în locuințele private, și îndeplinește totodată normele actuale în domeniul economisirii energiei și căldurii. (*pentru această greutate se folosește un sistem suplimentar)

Armonice

Sistemele armonice-culisante se pot realiza elegant și eficient cu suprafețe mari, cu elemente a căror greutate a cercevelei poate ajunge până la 100kg. Toate ușile pot fi pliate comod, realizând economie de spațiu și pot fi glisate pe o lățime totală a ramei de până la 6m.

Call Now Button