Transport, montaj si garantie

Respectam promisiunile!

Credem in calitatea produselor noastre si respectam promisiunile facute. Asiguram servicii de livrare si montaj cu personal calificat.

Este important ca montajul ferestrelor sa fie realizat de persoane abilitate pentru a asigura termoizolarea corespunzatoare, finisaje bine realizate si rezistenta pe termen lung, fara cheltuieli suplimentare. Este necesara pozitionarea corecta pentru fixarea in zidarie, izolarea zonelor de racord, etnsare continua, inclinatie precisa pentru dirijarea apei, reglarea mecanismelor de inchidere, etansare, reparatia zidariei dupa instalare, operatiuni urmate de reglaje in functie de modelul sau spatiul de fereastra. Recomandam sa apelati la echipa noastra de profesionisti in montaj pentru cele mai bune rezultate. Fiecare lucrare executata este insotita de certificatul de garantie si declaratia de conformitate. Garantam calitatea!

Oferim tuturor clientilor nostri reglaj gratuit, garantie si intretinere prin service autorizat.

Acest serviciu este asigurat de echipe speciale disponibile pentru eventuale reglaje ale ferestrelor, usilor si mecanismelor. Garantia acordata produselor este de 10 ani pentru intreg ansamblul de fereastra sau usa.

DESCARCA CATALOGUL TERMICA

DESCARCA