FERESTRE ȘI UȘI

TEHNICĂ DE UMBRIRE

A
Rulouri

Elegante și utile, rulourile exterioare din aluminiu au lamele umplute cu spumă poliuretanică, fapt care realizează o bună izolare termică și fonică. Ele pot fi dotate cu yală sau cu sistem de autoblocare, sporindu-se astfel protecția antiefracție. La cerere, ruloul poate avea acționare manuală sau un motor cu telecomandă, poate fi simplu sau cu plasă anti insecte încorporată.
Rulourile exterioare pentru ferestre și uși asigură vara un plus de răcoare datorită umbrei pe care o fac, iar iarna constituie o importantă barieră termică pentru menținerea căldurii, micșorând consistent factura la încălzire.

B
Obloane

Create pentru umbrire, aceste produse se dovedesc a fi foarte potrivite ca sisteme antiefracție pentru orice casă. Obloanele oferă un plus de eleganță locuinței, siguranță și protecție împotriva luminii, zgomotului și intemperiilor naturii.
Varietatea de profile tip lamelă și combinațiile de culori sunt un mod de personalizare a casei prin intermediul obloanelor. Indiferent de rolul lor funcțional sau pur și simplu de element decorativ, obloanele oferă o finisare care se potrivește oricărei clădiri și oricărei ferestre, indiferent de culoare.

C
Cassonetti

Soluția completă pentru integrarea rulourilor, realizate din profile PVC și panel termoizolant tip sandwich – poliuretan, oferind o soluție estetică pentru mascarea vechilor soluții de umbrire.
Gama cromatică largă permite integrarea perfectă în ansamblul tâmplăriei.

D
Coprifili

Coprifilii plați, proiectați cu nervuri distanțiere pe spate, pentru rigidizarea structurii profilului și creșterea preciziei de tăiere precum și a aderenței adezivului siliconic.
Disponibilitate a lățimii de până la 300 mm și muchie teșită pentru un aspect atractiv.
Coprifilii unghiulari, de 90 grade, special proiectați pentru finisarea marginilor și colțurilor.

DESCARCĂ CATALOGUL TERMICA

DESCARCA