FERESTRE

FERONERIA

MÂNERUL

Ferestrele produse de noi au inclus un mâner Roto Secustik. Sistemul de siguranță Secustik este acționat doar din interior, prin retragerea drugurilor, atât cât este necesar pentru rotirea mecanismului și fixarea acestora în următorul set de locase.
Aceste retrageri și eliberări ale drugurilor se aud ca o succesiune de click-uri în timpul acționării mânerului. Fereastra nu poate fi deschisă din exterior , cu un mâner martor, pentru că drugurile rămân fixate de arcuri în locașurile speciale și împiedică rotirea mecanismului de deschidere a ferestrei.
Mânerul este disponibil în diferite variante de culori.

ROTO SWING - Design exclusivist

Un mâner este mai mult decât un simplu element ajutător: cu Roto Swing îți prezentăm un element vizibil și atractiv pentru fereastra ta, care, prin designul său exclusiv pune în valoare fereastra și o personalizează.
Pe lângă ușurința în manevrare, calitatea și funcționalitatea de lungă durată, forma sa deosebita iese în evidență.

FERONERIA FERESTRELOR

Lucrurile simple fac diferența!

Gama largă de accesorii disponibile pentru ferestrele și ușile tale îți poate îmbunătații funcționalitatea, siguranța și estetica ferestrei. În continuare îți prezentăm cele mai importante inovații:

A
Mecanism contra acționării greșite

Când fereastra este deschisă, acest sistem împiedică rotirea mânerului, eliminând astfel posibilitatea ca fereastra să fie susținută de o singură balama, postură care ar duce la uzura prematură și discomfort ulterior în manevrarea ferestrei.

B
Blocatori de siguranță

În plus, față de sistemul de închidere al ferestrei în mai multe puncte care asigură etanșeitate, am montat pe toc și blocatori de siguranță în fiecare plan al ferestrei. Astfel am mărit considerabil gradul de siguranță al ferestrelor împotriva efracției.

C
Piesa de microventilație

Elementul de microventilație al feroneriei asigură aerisirea camerei în perfectă siguranță, pe perioade de absență prelungită din imobil sau pe timpul nopții. Fereastra se deschide doar câțiva milimetrii, suficient pentru ca aerul să circule liber, păstrând totodata 100% funcționale elementele de siguranță ale ferestrei.

D
Balama ascunsă

În momentul achizitionării unei case frumoase cresc și pretențiile cu privire la designul ferestrei. Balamaua noastră ascunsă RotoNT Designo pentru ferestre acoperă cu brio acest domeniu: nu există balamale vizibile din exterior, nu există capace de mascare – nimic nu afectează optica ferestrei, căci cu cât vedem mai puțin latura tehnică, cu atât este mai estetic.

DESCARCĂ CATALOGUL TERMICA

DESCARCA