UȘI

FERONERIE UȘI

A
Mecanism de închidere antiefracție

Mecanismul de închidere în cinci puncte dotat cu blocatori antiefracție tip ciupercă asigură o etanșeitate optimă precum și o siguranță sporită.

B
Pragul de siguranță Eifel

Gama de praguri special concepute pentru uși etanșe și grad sporit de siguranță. Sistemul extrem de fiabil și durabil este mai economic și mai ușor de instalat în comparație cu produsele similare de pe piață.

C
Balamale

Caracteristici de performanță deosebite și durabilitate ridicată. Deși balamalele par neimportante, o balama de calitate costă mai mult și în timp se va observa cu siguranță diferența.

D
Mecanism de închidere bolt + cârlig

Combinația unică de cârlige și bolțuri închide etans și rezistent orice ușă de intrare: la căldură, vânt și intemperii precum și împotriva accesului neautorizat. Astfel cei ce nu au ce căuta înauntru rămân garantat afară.

A
Mâner spațial

Mânere de ușă din oţel inoxidabil, cu formă de tijă cu suporturi drepte, pentru utilizarea simplă pe o parte sau în perechi, pe uşile interioare și exterioare.

B
Mâner corn

Mânere de uță din oțel inoxidabil disponibile în diferite forme şi dimensiuni, pentru utilizarea simplă pe o parte sau în perechi.

C
Mâner antiefracție

Mânerul bombat este oblic, fix și nu se poate demonta. Mânerul clanței este fix / se poate apăsa și este prevăzut cu arc. Este fabricat din aluminiu și conține papuci de protecție.

D
Mâner doorknob

Mâner orb fabricat din oțel inoxidabil și prevăzut cu rozetă.

A – Rozetă
B – Butuc „Fluture”

DESCARCĂ CATALOGUL TERMICA

DESCARCA