FERESTRE SI USI

ACCESORII

A
Pervaze interioare și exterioare

Pervazele noastre asigură o întreținere ușoară și completează toate sistemele de ferestre. Disponibile într-o paletă largă de culori, pervazele Termica devin un element decorativ personalizat.

B
Plase împotriva insectelor

Sunt un accesoriu important pentru fiecare fereastră și reprezintă o necesitate pentru nopți liniștite pe perioada anotimpurilor calde. Poți opta între sistemul integrat în rulou ori sistemul aplicat pe fereastră.

A
Montant
B
Șprose integrate
C
Șprose aplicate
Întreținerea și curățarea tâmplăriei PVC

Ferestrele și ușile termiozolante sunt produse cu tehnologie și materiale de înaltă clasă. Termica proiectează ferestre și uși care îți oferă rezistență, fiabilitate și confort, precum și un plus de valoare datorită atenției acordate detaliilor fiecărui proiect în parte.

Media de utilizare a ferestrelor și ușilor este de aproximativ 30 de ani, perioadă în care acestea trebuiesc întreținute folosind soluții potrivite. Fiecare element component al tâmplăriei PVC trebuie să fie întreținut la un interval de timp rezonabil (aproximativ o dată la 6 luni) folosind soluții  produse special pentru acest scop.

DESCARCĂ CATALOGUL TERMICA

DESCARCA