Noul sistem bluEvolution HST. Culisante cu ridicare

23 martie 2016 / By termica

Noul sistem de usi liftant-glisante evolutionDrive: HST isi sarbatoreste premiera

In conformitate cu cerintele pietei, referitoare la o protectie termica eficienta cu suprafete mari de sticla, elemente dimensionate generos si solutii fara bariere, Salamander a dezvoltat noua usa liftant-glisanta. Noul sortiment se bazează pe caracteristicile de performanta ale sistemului Brügmann bluEvolution: 82, completand astfel oferta de sisteme cu adancime constructiva de 82 mm.

Latimile reduse caracterizeaza constructia cu 5 camere la fel de bine ca ai caracteristicile termoizolante excelente ai productia eficienta. Suprafetele de etansare optimizate, in special in zona centrala, contribuie la reducerea puntilor termice constructive.

Pe langa o productie eficienta si un montaj simplu si prietenos, aceasta structura inteligenta ofera inca un avantaj: Usa liftant-glisanta este compatibila cu toate sistemele de prag uzuale si cu toate variantele acestora, inclusiv sine de glisare inalte si scunde, praguri fara bariere precum si variante de casete de glisare pentru diferite greutati.

Pentru a corespunde cerintelor cu privire la elemente dimensionate generos, in constructie s-a pus un accent deosebit pe stabilitatea optima. Un concept de consolidare in trepte formeaza baza pentru aceasta solutie pretentioasă dar in acelasi timp avantajoasa economic. Constructia echilibrata sub aspect static permite de asemenea variante de vitrare de pana la 52 mm grosime.

Nicio dorinta nu ramane neindeplinita si in materie de design. Stratificarea cu folie de inalta calitate este posibilă in numeroase culori si decoruri standard, dar si in culori RAL individuale, pentru completarea perfecta a fiecărui stil arhitectonic in parte. Intr-un urmator pas, sortimentul va fi oferit cu panouri frontale de aluminiu.

Sistemul de usi liftant-glisante bazat pe o adancime constructiva de 82 mm entuziasmeaza datorita caracteristicilor sale constructive bine gandite, a functionalitatii puternice si a caracteristicilor termoizolatoare excelente.