/ Experienţă

Într-o notă poetică, ferestrele sunt ochii
noştri către sufletul unei locuinţe. Practic
vorbind Termica proiectează, produce şi
montează uşi şi ferestre termoizolante
pentru clădiri rezidenţiale, clădiri din
sectorul comercial şi clădiri industriale.

Ferestre cu soare-răsare

Ne recomandă o experiență îndelungată în industria ferestrelor termoizolante, o suită impresionantă de clienți mulțumiți de serviciile noastre, parteneri și furnizori de încredere în producție, materie primă și elemente de montaj, iar cu ajutorul echipei noaste, avem mereu o fereastră deschisă către noi orizonturi profesionale.

Menținerea standardelor ridicate în domeniul vitrajelor, este un atu profesional. Lucrăm alături de specialiști în toate etapele de producție, iar inovația în domeniu își găsește corespondent de la schiță la producție și montaj.

Fabrica Termica își bazează procedurile pe un flux tehnologic de mare randament, pe baza unor utilaje performante – mașini de debitat, sudat, frezat, înșurubat, scule electrice, pneumatice, scule de mână, dispozitive de prindere, măsurare și software specializat pentru proiectare. Etapele de proiectare sunt realizate într-un program care oferă control la nivel de ofertare, optimizare a debitărilor, calculare a necesarului de materiale, evidență a stocurilor, pregătire comenzi, organizare de livrări și control asupra bazei de date cu clienții firmei.

Capacitatea fabricii Termica acoperă tot necesarul de producție a elementelor de construcție pentru o serie extinsă de produse din tâmplărie termoizolantă.

Certificările iso reprezintă puterea de respectare, a unei firme/organizații, a propriilor angajamente asupra: calității, mediului, siguranței, securității ocupaționale.

Se spune că respectarea propriilor angajamente este vitală atunci când te afli pe o piață cu o concurență mare.

_

Termica reprezintă calitatea!

Producem ferestre și uși pentru cei care doresc un produs durabil și sigur, un produs fiabil a cărui valoare nu se diminuează în timp.
Alegem cele mai performante componente pentru a dezvolta un produs competitiv.

/ Fabrica

Termica dispune de proiectanți, muncitori specializați și experți în domeniul tâmplăriei termoizolante. Linia de producție Termica are capacitatea de a realiza orice tip de tâmplărie pentru spații rezidențiale, comerciale sau industriale.

Consiliere

De la schiță la producție

În schițarea unor ferestre potrivite pentru reședința ta, bifăm fiecare aspect solicitat cu atenție la arhitectură, mecanisme, tip sticlă, număr de camere, tipuri de izolație, profil de tâmplărie, tipuri de deschidere, accesorii, etc.

Ferestre

O investiție pe termen lung!

Montarea unor ferestre noi iți poate transforma casa, îmbunătățind aspectul exterior, aducând un plus de siguranță, eficiență termică și izolare fonică. Cu o gamă generoasă de culori și finisaje disponibile putem realiza ferestrele din schița oricărui proiect.

Uși

Deschide calea!

Ușile de exterior conferă casei caracterul său personal. Ușile de interior oferă siguranța, liniștea și aspectul estetic pe care il dorești pentru locuința ta. Ușile Termica sunt realizate cu feronerie Roto NT de cea mai bună calitate.

Garanție

Garanție înainte de toate!

Acest serviciu este asigurat de echipe special pregătite, disponibile pentru eventualele reglaje ale ferestrelor, ușilor, mecanismelor precum și diverselor accesorii. Garanția acordată produselor este de 10 ani pentru întreg ansamblul de fereastră sau ușă.

/ Produse

Realizăm ferestre deschise către imaginație, iar misiunea noastră este de a funcționa în tandem cu solicitările clienților pentru a furniza produse personalizate, potrivite spațiilor, izolate, cu eficiență și excelente din punct de vedere al calității.

_

Panouri protecție din plexiglass

Protejăm oamenii!

Susținem cu tărie protejarea sănătății la locul de muncă. Asigurăm producția de panouri din plexiglass destinate …

> Citeste mai mult …

/ Download

Știm că vrei să fii informat! Îți punem la dispoziție, pentru descărcare, toate documentele de care ai nevoie: certificări, catalogul de prezentare și catalogul tehnic.

Catalog

Conceput pentru tine. În catalogul Termica găsești toate informațiile de care ai nevoie.

Descarcă

Certificari

Rapoarte de încercare, marcaj CE, certificări furnizori, toate grupate într-un singur loc.

Descarcă

Catalog tehnic

Datele tehnice ale profilelor și pachetelor de sticlă vă sunt disponibile pentru descărcare.

Descarcă

/ Noutăți

Desigur, fiecare are părerea lui în această privinţă, dar n-ar fi interesant să aflăm ce se intampla de la oameni care lucrează în domeniu, şi îi învaţă şi pe alţii, studiază evoluţia tehnologiilor si le implementeaza pentru tine.

_

Transport, montaj si garantie

Respectăm promisiunile!

Credem în calitatea produselor noastre și respectăm promisiunile făcute. Asigurăm servicii de livrare și montaj cu personal calificat…

> Citeste mai mult …

/ Contact

Dacă ai nevoie de informații suplimentare ești in locul potrivit. Noi facem eforturi constante pentru a-ți oferi cele mai bune servicii, de aceea părerea ta este deosebit de importantă pentru noi. Pentru mai multe informații despre produsele Termica ne poți contacta:

Departament productie

Telefon: +40 (0)748 169 918
productie@fereastratermica.ro

Departament vanzari

Telefon: +40 (0)741 115 024
vanzari@fereastratermica.ro

Director general

Telefon: +40 (0)745 163 263
daniel.neagoe@fereastratermica.ro